// FAQ

Cititi Cele Mai
Frecvente Intrebari

Ce tipuri de dispozitive utilizati pentru distrugerea datelor sensibile?

Utilizam dispozitive de distrugere de la ProDevice, care au fost special concepute pentru a distruge device-uri cu date sensibile. Acestea includ distrugatoare de hard disk-uri, distrugatoare de telefoane mobile si distrugatoare de medii de stocare portabile, cum ar fi stick-uri USB si carduri de memorie.

Cum pot fi sigur ca datele mele sunt distruse in mod corespunzator?

Toate dispozitivele noastre de distrugere respecta cele mai inalte standarde de securitate. Avem certificat ISO, care atesta ca urmam proceduri si practici stricte pentru distrugerea datelor sensibile. De asemenea, puteti primi un certificat de distrugere care va confirma ca dispozitivele dvs. au fost distruse in mod corespunzator.

Ce se intampla cu resturile rezultate in urma distrugerii dispozitivelor?

Ne angajam sa gestionam in mod responsabil resturile rezultate in urma distrugerii dispozitivelor. Colaboram cu parteneri specializati in reciclarea si tratarea deseurilor electronice, pentru a ne asigura ca resturile sunt procesate in conformitate cu legile si reglementarile relevante privind protectia mediului.

Pot solicita un serviciu de distrugere pe loc?

Da, oferim serviciul de distrugere pe loc, daca aveti nevoie sa asistati la distrugerea dispozitivelor dvs. sensibile. Va rugam sa ne contactati pentru a face programarea si pentru a discuta detaliile specifice.

Ce tipuri de device-uri acceptati pentru distrugere?

Acceptam o gama larga de device-uri pentru distrugere, inclusiv hard disk-uri, telefoane mobile si alte medii de stocare electronice. Daca aveti un tip de device care nu este mentionat aici, va rugam sa ne contactati si vom evalua posibilitatea distrugerii acestuia.

Cum pot solicita serviciul dvs. de distrugere a datelor?

Pentru a solicita serviciul nostru de distrugere a datelor, va rugam sa ne contactati prin telefon sau prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru. Un membru al echipei noastre va va asista cu informatiile necesare si va va ghida in procesul de programare.