// DESTROYED SECURE

Dispozitive de inalta calitate pentru eliminarea in conditii de siguranta si ireversibila a datelor din medii magnetice functionale sau deteriorate

Tocator Mecanic
Tocator Mecanic

Dispozitivele noastre profesionale, tocatoarele mecanice marca ProDevice, sunt special concepute si certificate pentru a oferi un nivel inalt de securitate in procesul de distrugere a acestor dispozitive si a datelor continute in ele.

Demagnetizator
Demagnetizator

Dispozitivele noastre profesionale, demagnetizatoarele cu o putere a campului magnetic de 20000 Gauss, marca ProDevice, sunt special concepute si certificate pentru a oferi un nivel inalt de securitate in procesul de distrugere a acestor dispozitive si a datelor continute in ele.

// Putem Distruge Orice In Mod Ireversibil

Lasa-ne sa-ti protejam datele tale!

Tocator:

In mediul profesional, protejarea datelor sensibile este o prioritate majora pentru organizatii, iar distrugerea adecvata a dispozitivelor care contin astfel de date este un aspect crucial al securitatii informatiei. Dispozitivele noastre profesionale, tocatoarele mecanice marca ProDevice, sunt special concepute si certificate pentru a oferi un nivel inalt de securitate in procesul de distrugere a acestor dispozitive si a datelor continute in ele.

ProDevice este un brand cunoscut si respectat in industria securitatii informatice si se evidentiaza prin standardele sale superioare. Dispozitivele noastre sunt proiectate si fabricate cu cele mai avansate tehnologii, respectand normele si reglementarile stricte referitoare la distrugerea datelor sensibile. Ele sunt certificate conform standardelor industriale si sunt supuse unor teste riguroase pentru a asigura confidentialitatea si integritatea informatiilor in timpul procesului de distrugere. Procesul de distrugere a dispozitivelor cu date sensibile folosind tocatoarele mecanice ProDevice incepe prin identificarea si clasificarea dispozitivelor care contin date sensibile. Acestea pot include hard disk-uri, SSD-uri, stick-uri USB, carduri de memorie sau alte medii de stocare.

Dupa ce dispozitivele sunt identificate, ele sunt introduse in tocatoarele mecanice ProDevice, care utilizeaza un set complex de cutite si mecanisme special concepute pentru a distruge complet componentele dispozitivelor. Tocatoarele mecanice ProDevice sunt construite pentru a asigura o distrugere fizica eficienta, astfel incat sa fie imposibila recuperarea datelor de pe aceste dispozitive. Dispozitivele sunt introduse in tocatoarele mecanice, unde sunt taiate in bucati mici, astfel incat sa fie distruse complet. Cutitele si mecanismele tocatoarelor ProDevice sunt fabricate din materiale durabile si rezistente, pentru a face fata cu succes distrugerii dispozitivelor de stocare si pentru a garanta distrugerea ireversibila a datelor sensibile.

Pentru a asigura un nivel suplimentar de securitate, tocatoarele mecanice ProDevice sunt echipate cu sisteme de monitorizare si de siguranta, care previn accesul neautorizat si ofera protectie impotriva oricaror incercari de manipulare a dispozitivelor in timpul procesului de distrugere. Procesul de distrugere este supravegheat de personal specializat, care urmareste fiecare etapa a operatiunii pentru a se asigura ca dispozitivele si datele lor sunt complet distruse si inaccesibile.

Demagnetizator:

In mediul profesional, protejarea datelor sensibile este o prioritate majora pentru organizatii, iar distrugerea adecvata a dispozitivelor care contin astfel de date este un aspect crucial al securitatii informatiei. Dispozitivele noastre profesionale, demagnetizatoarele cu o putere a campului magnetic de 20000 Gauss, marca ProDevice, sunt special concepute si certificate pentru a oferi un nivel inalt de securitate in procesul de distrugere a acestor dispozitive si a datelor continute in ele.

ProDevice este un brand cunoscut si respectat in industria securitatii informatice si se evidentiaza prin standardele sale superioare. Dispozitivele noastre sunt proiectate si fabricate cu cele mai avansate tehnologii, respectand normele si reglementarile stricte referitoare la distrugerea datelor sensibile. Ele sunt certificate conform standardelor industriale si sunt supuse unor teste riguroase pentru a asigura confidentialitatea si integritatea informatiilor in timpul procesului de distrugere.

Procesul de distrugere a dispozitivelor cu date sensibile folosind demagnetizatoarele ProDevice incepe prin identificarea si clasificarea dispozitivelor care contin date sensibile. Acestea pot include hard disk-uri, SSD-uri, stick-uri USB, carduri de memorie sau alte medii de stocare. Dupa ce dispozitivele sunt identificate, ele sunt introduse in demagnetizatoarele ProDevice, care genereaza un camp magnetic intens de 20000 Gauss. Acest camp magnetic puternic impiedica recuperarea datelor de pe dispozitive, prin distrugerea informatiilor stocate pe suporturile magnetice. Demagnetizatoarele ProDevice sunt concepute pentru a asigura o distrugere eficienta a datelor sensibile, facand imposibila recuperarea sau reconstituirea acestora.

Dispozitivele sunt plasate in demagnetizatoare, unde sunt expuse la campul magnetic intens pentru o perioada adecvata de timp, in functie de specificatiile fiecarui dispozitiv. Aceasta duce la neutralizarea completa a informatiilor magnetice si asigura distrugerea ireversibila a datelor sensibile. Pentru a asigura un nivel suplimentar de securitate, demagnetizatoarele ProDevice sunt echipate cu sisteme de monitorizare si siguranta, care previn accesul neautorizat si asigura protectie impotriva oricaror incercari de manipulare a dispozitivelor in timpul procesului de distrugere.

DISPOZITIVELE MARCA "PRODEVICE" SUNT CERTIFICATE

DISPOZITIVELE MARCA "PRODEVICE" SUNT CERTIFICATE