Politica de confidentialitate

Va multumim ca vizitati acest website si speram ca veti fi incantati sa aflati mai multe despre www.destroyedsecure.ro si serviciile oferite de aceasta. Website-ul www.destroyedsecure.ro este un website de prezentare si scopul utilizarii acestuia este doar obtinerea de informatii de catre persoanele interesate despre serviciile oferite. Toate drepturile sunt rezervate, conform Legii nr. 18/1996 privind drepturile de autor. Intregul continut al site-ului, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice, software si alte elemente similare), este proprietatea Destroyed Secure SRL. Continutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice alta forma fara permisiunea scrisa a Destroyed Secure SRL.

Prin aceasta „Politica de confidentialitate” ne angajam sa furnizam utilizatorilor informatii clare si complete despre datele pe care le colectam prin intermediul domeniului web www.destroyedsecure.ro si despre modul in care aceste date sunt stocate si folosite de catre compania noastra, dar si de catre partenerii nostri. „Politica de confidentialitate” explica, de asemenea, modul in care utilizatorul poate gestiona preferintele legate de navigarea pe Internet si politica de cookies. De asemenea, va informam si asupra drepturilor pe care le aveti in prelucrarea datelor dumneavoastra personale. Destroyed Secure SRL va respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Am dezvoltat astfel aceasta „Politica de confidentialite” cu scopul de a va informa asupra modului in care www.destroyedsecure.ro colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal. Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta „Politica de Confidentialitate”. Daca nu sunteti de acord cu aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest site. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta politica de confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii. Va incurajam sa revedeti periodic aceasta politica de confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.

Politica de confidentialitate

Atunci cand vizitezi website-ul www.destroyedsecure.ro sau cand apelezi la serviciile noastre, ne incredintezi informatiile tale, unele cu caracter personal sau sensibil. Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa iti arate ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile tale personale iti apartin, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta. Nu oferim informatii unor parti terte fara a te informa. Prin navigarea pe site-u www.destroyedsecure.ro sau prin contactarea noastra (prin formularul pus la dispozitie pe website), declari ca ai fost informat in mod adecvat asupra politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal prin parcurgerea acestui document denumit Politica de confidentialitate. De asemenea, este esentiala si este obligatorie pentru utilizatori citirea acestor Termeni si conditii, respectiv Politica de confidentialitate existente pe website-ul www.destroyedsecure.ro Definitii termeni Website-ul www.destroyedsecure.ro este proprietatea si in administrarea Destroyed Secure SRL, persoana juridica romana, cu sediul social in Str. Oasului 86-90, Cluj-napoca, Judet Cluj, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J12/2566/2022, C.U.I. 46096551.

Potrivit Regulamentului (UE) 679/ 2016 (aplicabil la nivelul UE din 25 mai 2018), cunoscut ca si acronim GDPR, se refera la protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si abroga Directiva 95/46/CE. Date cu caracter personal, in sensul GDPR, inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana vizata). O persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online sau unul sau mai 2 multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale. Destroyed Secure SRL poate schimba aceasta Politica de confidentialitate in orice moment. Toate actualizarile si modificarile prezentei Politici sunt valabile imediat dupa notificarea utilizatorilor, pe care o vom realiza prin afisare pe website si/ sau notificare pe e-mail. Intrebari si solicitari daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau doresti sa iti exerciti drepturile legale in legatura cu datele pe care le detinem sau daca ai ingrijorari cu privire la modul in care tratam orice problema de confidentialitate, te poti adresa persoanei de contact cu protectia datelor la nivelul Destroyed Secure SRL; la email-ul : contact@destroyedsecure.ro date cu caracter personal sau sensibil colectate Informatii pe care ni le furnizezi voluntar cand utilizezi formularul de contact/rezervare sau cand ne contactezi prin telefon, prin e-mail sau comunici cu noi in orice mod, ne dai in mod voluntar informatiile pe care le prelucram. Aceste informatii includ numele complet, adresa de e-mail, nume si prenume, numarul de telefon. Oferindu ne aceste informatii, noi le pastram in conditii de securitate si confidentialitate in baza noastra de date. Nu dezvaluim sau transferam informatii catre terti. Informatii pe care le colectam automat cand navighezi pe site-ul nostru, este posibil sa colectam informatii despre vizita ta pe site. Aceste informatii pot include adresa IP, sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare si alte informatii despre modul in care ai interactionat cu site-ul. Putem colecta aceste informatii prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

In privinta datelor pe care ni le oferi voluntar prin completarea si trimiterea formularelor sau prin contactarea noastra in orice mod, temeiul legal este luarea unor masuri la cererea persoanei vizate inaintea incheierii unui contract (art. 5, alin. 2 lit. (a) din Legea nr. 677/2001) si pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (art. 6, alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016). Atat potrivit legislatiei actuale, cat si potrivit GDPR (aplicabil din 25 mai 2018), consimtamantul tau nu este cerut in situatia in care prelucrarea este necesara pentru efectuarea de demersuri pentru incheierea unui contract, indeplinirea unei obligatii legale sau interesul legitim. In privinta datelor pe care le colectam automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimtamantul. Odata cu accesarea site-ului, iti dai in mod valabil consimtamantul asupra prelucrarii. Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 10 ani de la ultima vizita pe site sau ultima interactiune cu noi, in urmatoarele scopuri:

  • pentru a face demersurile necesare in vederea incheierii unui contract;
  • pentru a-ti raspunde la intrebari si solicitari;
  • pentru activitati de marketing, insa numai in situatia in care ti-ai dat consimtamantul in prealabil;
  • pentru a oferi si imbunatati serviciile pe care le oferim, atat in mod direct cat si prin colaboratorii nostri dezvaluirea si transmiterea informațiilor cu caracter personal nu vom dezvalui informațiile tale catre terte parti neautorizate, pentru a fi utilizate in propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora.

Totusi, este posibil sa dezvaluim informatiile tale catre urmatoarelor entitati:

Furnizori de servicii. Putem dezvalui informatiile tale altor societati comerciale partenere Destroyed Secure SRL, sau unor terte parti care ne furnizeaza servicii si actioneaza in calitate de persoane imputernicite, cum ar fi companiile care ne ajuta pentru facturare sau care trimit e-mailuri in numele nostru. Aceste entitati sunt selectate cu o grija deosebita pentru a ne asigura ca indeplinesc cerintele specifice in materie de protectie a datelor cu caracter personal. Aceste entitati au o capacitate limitata de a utiliza informatiile tale in alte scopuri decat cel de a ne furniza servicii; Instante de judecata, parchete sau alte autoritati publice pentru a ne conforma legii sau drept raspuns la o procedura legala obligatorie (cum ar fi un mandat de perchezitie sau o hotarare judecatoreasca); Altor parti cu consimtamantul sau la instructiunile tale. In afara dezvaluirilor descrise in prezenta Politica de confidentialitate, este posibil sa transmitem informatiile tertilor carora consimti sau soliciti sa efectuam o asemenea dezvaluire. In prezent, NU transferam datele tale catre state din afara Uniunii Europene. Daca vom schimba politica, te vom informa in mod corespunzator, iti vom prezenta garantii aferente si iti vom solicita consimtamantul.

Drepturile persoanelor vizate

Dreptul de retragere a consimtamantului. In situatia in care prelucrarea se bazeaza pe consimtamant, iti poti retrage consimtamantul in orice moment si in mod gratuit prin transmiterea unui e-mail pe adresa contact@destroyedsecure.ro Dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere. Potrivit Regulamentului GDPR, persoana vizata are dreptul de a depune plangere (art.77) la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, la sediul acesteia din B-dul G- ral Gheorghe Magheru nr. 28 -30, sector1, Bucuresti, cod postal 0103336, email: anspdcp@dataprotection.ro sau de a se adresa justitiei (art.79).

Dreptul de a te adresa justitiei

Dreptul de acces. Ai dreptul de a obtine din partea noastra o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, ai dreptul de acces la datele respective. Dreptul la rectificare. Ai dreptul de a obtine de la noi, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc. In unele cazuri, este posibil sa nu putem cauta datele tale personale din cauza identificatorilor pe care ii furnizezi in solicitarea ta. Un exemplu de date cu caracter personal pe care nu le putem consulta atunci cand ne furnizezi numele si adresa de e-mail sunt datele colectate prin cookie-uri de catre browser. In astfel de cazuri, in cazul in care nu te putem identifica ca persoana vizata, nu suntem in masura sa ne conformam solicitarii tale, cu exceptia cazului in care furnizezi informatii suplimentare care sa permita identificarea. Tinandu-se seama de scopurile in care au fost prelucrate datele, ai dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare. Dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat). In situatiile in caredatele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor, s-a retras consimtamantul si nu exista un alt temei juridic pentru prelucrare, te opui prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea sau datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, ai dreptul de a obtine stergerea datelor care te privesc, fara intarzieri nejustificate. Dreptul la restrictionarea prelucrarii. Ai dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii in cazul in care se aplica unul din urmatoarele cazuri: contesti exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite noua sa verificam exactitatea datelor; prelucrarea este ilegala, iar tu te opui stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor; nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar tu ni le soliciti pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;te-ai opus prelucrarii in conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile noastre legitime prevaleaza asupra drepturilor tale. Dreptul la portabilitatea datelor. Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc si pe care ni le-ai furnizat intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra, in cazul in care: prelucrarea se bazeaza pe consimtamant in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (a) sau al articolului 9, alineatul (2) litera (a) din GDPR sau pe un contract in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR; si prelucrarea este efectuata prin mijloace automate. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care te privesc sau te afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa. Nu ai acest drept in cazul in care decizia: este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre tine si un operator de date; este autorizata prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplica operatorului si care prevede, de asemenea, masuri corespunzatoare pentru protejarea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanei vizate; sau are la baza consimtamantul tau explicit. Pentru toate drepturile sau nelamuririle pe care acestea le atrage va rugam sa va adresati printr-un email prima data la contact@destroyedsecure.ro pentru a primii toate informatiile necesare.

SECURITATEA DATELOR DUMNEAVOASTRA

Am implementat urmatoarele masuri tehnice si organizatorice de asigurare a securitatii datelor cu caracter personal: Politici dedicate. Adoptam si ne revizuim practicile si politicile de prelucrare a datelor clientilor nostri si ale altor persoane, inclusiv masurile fizice si electronice de securitate, pentru a ne proteja sistemele de acces neautorizat si alte posibile amenintari la securitatea acestora. Verificam constant modul in care aplicam propriile politici de protectie a datelor cu caracter personal si in care respectam legislatia protectiei datelor. Minimizarea datelor. Ne-am asigurat ca datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le prelucram sunt limitate la cele care sunt necesare, adecvate si relevante pentru scopurile declarate in aceasta nota. Restrangerea accesului la date. Restrangem cu strictete accesul la datele cu caracter personal pe care le prelucram la angajatii, colaboratorii si alte persoane care au nevoie sa le acceseze pentru a le putea prelucra pentru noi. Toate aceste companii si persoane fizice sunt supuse unor obligatii stricte de confidentialitate si nu vom ezita sa ii tragem la raspundere si sa incetam colaborarea cu ei in cazul in care nu se conformeaza politicilor privind protectia datelor dumneavoastra si ale altor persoane. Masuri tehnice specifice. Utilizam tehnologii care sa asigure clientii nostri si alte persoane ca securitatea datelor lor este protejata. Pentru a va proteja securitatea datelor, va recomandam sa nu folositi statii de lucru publice (nesecurizate) sau statii cu acces multiplu si de asemenea sa nu inmanati altor persoane documentul in format hartie pe care sunt inscrise datele sau parolele dumneavoastra. Back-up-uri si audituri de securitate. Realizam arhive (back-up-uri) constante, pe care le pastram securizat. Toate echipamentele tehnice pe care le folosim pentru prelucrarea datelor dumneavoastra sunt securizate si actualizate pentru a proteja datele. De asemenea, desfasuram, la intervale de timp regulate, audituri de securitate asupra sistemelor informatice pe care le folosim pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale clientilor nostri si ale altor persoane. Asigurarea exactitatii datelor dumneavoastra. Este posibil ca din cand in cand sa va rugam sa confirmati exactitatea si/sau actualitatea datelor cu caracter personal cu privire la dumneavoastra pe care le prelucram. Instruirea personalului. Ne instruim si testam constant angajatii si colaboratorii cu privire la legislatia si cele mai bune practici in domeniul prelucrarii datelor cu caracter personal. Anonimizarea datelor. Respectand legea, anonimizam / pseudoanonimizam datele cu caracter personal pe care le prelucram, astfel incat sa nu se poata identifica persoanele la care acestea se refera. Controlul furnizorilor nostri de servicii. Introducem in contractele cu cei care prelucreaza pentru noi (persoane imputernicite) sau impreuna cu noi (alti operatori – operatori asociati) clauze pentru asigurarea protectiei datelor pe care le prelucram, in conformitate cu ce impune legea.

MODIFICARI ALE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari i aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti office@destroyedsecure.ro.